Frågor & Svar - Danskurser

Jag har gjort en anmälan, men inte fått någon bekräftelse från föreningen. Vad har hänt?

Det kan ta någon dag att få svar på en anmälan då vi som jobbar med administrationen jobbar ideellt. Dessvärre händer det ibland att mail från oss hamnar i skräpkorgen hos mottagaren. Vi ber er därför kolla inkorgen för skräpposten i din mail. Hittar du fortfarande inget mail från oss ber vi dig maila oss på info@laxbuggarna.com.

Varför är det paranmälan på vissa danskurser?

I några av våra danskurser dansar man till största del med sin danspartner. Detta göra att det kan vara svårt att delta utan en danspartner. Undantag finns givetvis, t.ex. i tävlingsgrupperna, och då ber vi er kontakta oss i förväg, info@laxbuggarna.com

Varför måste jag anmäla min eller mitt barns danspartner när jag anmäler?

Om danskursen kräver paranmälan behöver man anmäla båda dansarna samtidigt. Detta gör att inga dansare utan partner anmäler sig.
Var noga med att ange rätt kontaktuppgifter på varje dansare då bekräftelse och faktura går till angiven mailadress för varje dansare.

Kan man stå i kö till en danskurs?

Ja, om en danskurs är fullbokad går det jättebra att ställa sig i kö.
Du anmäler dig eller ditt barn som vanligt via länken till kursen det berör och du kommer då få en bekräftelse från oss att du har en köplats.

Står jag eller mitt barn kvar i kön inför nästa kursstart?

Alla köer nollställs inför varje kursstart. Önskar man ställa sig i kö igen går det jättebra. På detta sätt håller vi alla kölistor uppdaterade och alla har en ny chans att få en plats i någon av våra dansgrupper.

Mitt barn står i kö till en pardans och har ingen partner. Hur gör jag?

Det vanligaste är att vi har ett överskott på följare (oftast tjejer) till våra pardanser. Står följaren i kö och hittar en danspartner går det bra att föraren (oftast killen) anmäler sig och skriver namnet på följaren som redan står i kö. På det sättet får båda dansarna en plats i gruppen.
Anmäler sig en ensam förare och vi har följare på kö antar vi den första i kön.

Min danspartner vill avboka vår anmälan och jag har hittat ny danspartner. Kan jag byta partner på min anmälan? Hur gör jag?

Om det inte är någon kö till gruppen går det bra att byta danspartner. Dock måste en ny anmälan göras. Är det kö till berörd dansgrupp hamnar man sist i kön med sin nya danspartner.
Meddela oss vid ändringar av danspartner på info@laxbuggarna.com
Glöm inte att avboka bokningen som är gjord med den första danspartnern.

Jag har frågor gällande min faktura eller återbetalning. Vem kontaktar jag?

Föreningens kassör Janette hjälper dig gärna med alla frågor kring dina fakturor.

Har du avbokat en kurs i rätt tid och redan har betalt fakturan?
När man måste ha avbokat sin danskurs står i våra bokningsvillkor.

Skriv följande i ditt mejl för att få träningsavgiften återbetald:
Namn, danskurs, summa, inbetalningsdatum, bank och kontonummer.
Det är endast träningsavgiften som återbetalas. En betald medlemsavgift återbetalas inte.

Kontakta henne lättast via mail: kassoren@laxbuggarna.se
eller via telefon: 070-914 98 66

Övriga frågor - maila oss på info@laxbuggarna.com